Friday, 18 May 2012

Rita Rudaini& Aidil Zafuan Tak Jadi Cerai??

Siapa tak tau kisah cinta diorang ni yang kan..siap ketepikan keluarga kawen lari kat SEMPADAN!!  Tak ke romantik?? Kononya cinta sehidup semati..hanya nyawa yang memisahkan..cewah..macam TITANIC You Jump I Jump..tak gitu?? huhu

Tetiba keluar pulak kes lafaz talak Aidil melalui SMS kepada Rita semasa Hari Lahir Rita yang terus menjadi gosip panas dan sesetengah pihak menganggap Aidil kejam dan bodoh kurang pandai sebab termakan hasutan sesetengah pihak. Siapa pihak itu?? Iolls tau uolls mesti tau..

Baru-baru ni keluar pulak gosip, diorang tak jadi cerai..

ni statement Aidil


“Meminta sebab adalah tanda dia (Rita Rudaini) tidak mahu bercerai & saya tarik balik. Saya juga menuntut dia dan anak anak untuk berpindah ke rumah saya di USJ 1 sebagai tanda taat & setia kepada suami,” 

rita rudiani tak bercerai
Semasa prosiding ringkas di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Petaling, Shah, Aidil Zafuan membuat tuntutan balas terhadap permohonan tunjuk sebab bercerai daripada Rita Rudaini yang difailkan minggu lalu.

p/s: Elok lah tu tak jadi bercerai..iolls tak suka bercerai berai ni..Tuhan pun xsuka tau..kesian kat anak-anak Rayyan & Qaqa tu..menjadi mangsa..Harapnya Aidil&Rita pertahankan cinta hebat korang..kononnye.. hukhukhuk

0 comments:

Post a Comment