Thursday, 13 September 2012

Running Man [eng sub] Ep110



Tuesday, 11 September 2012

Adam & Hawa Ep1

Sinopsis Adam & Hawa Episode 1

Pertemuan tidak sengaja antara Ain dan Adam dipersimpangan jalan bersama teman wanitanya Dee membuatkan Ain memandang sinis pada Adam yang tanpa segan silu bermanja-manja di dalam kereta. Perbuatan keterlaluan dan perangai mengada Dee yang Adam suka layan sehingga dia diberi gelaran `playboy` Ain yang menuju ke Tadika Bintang Kecil terkejut sekali lagi apabila kereta yang sama dipersimpangan jalan berhenti di tadika tersebut. dia merasakan sesuatu tidak kena. Hakikatnya Ain suka melihat ketampanan Adam begitu juga Adam yang suka mengusik perempuan. Sementara itu, gelagat cikgu-cikgu di tadika juga cuba menarik perhatian Adam. Terutamanya Cikgu Zauyah yang cuba sedaya upaya hendak menggoda Adam. Kenakalan Adam terserlah bila Ain diusik ketika waktu temuduga yang sepatutnya dilakukan oleh Kak Zah. Jadi apakah kesudahan Adam & Hawa untuk episod pertama ini?


Video Streaming
 

Adam & Hawa Ep1: Down load

[Drama Melayu] Adam Hawa

Drama bersiri Adam & Hawa merupakan adaptasi novel popular karya penulis Aisya Sofea ditayangkan mulai 27 Ogos 2012 jam 9 malam setiap Isnin hingga Khamis di Astro Mustika HD (134).

Drama bersiri 80 episod ini dibintangi pelakon utama iaitu Aaron Aziz sebagai Adam Mukhriz dan Nadiya Nisaa sebagai Ain Hawani. Antara pelakon lain yg turut menjayakan drama Adam Hawa ini ialah Elfaeza Ul Haq, Dazrin Kamarudin, Shakila, Putri Sara, Anzalna Nasir, Norman Hakim, Rozie Rashid, Amyza Aznan, Lidyawati, Fazilah Mansor dan Aznah Hamid.




Sinopsis Drama Adam dan Hawa

 Mengisahkan Ain Hawani seorang remaja lepasan SPM, bekerja di sebuah tadikan milik kakak Adam Muhkriz kerana menggantikan guru yang bersalin. Ain hanya bekerja sementara saja, kerana dia ingin menyambung pelajaran di peringkat lebih tinggi.
Semasa Ain bekerja di tadika tu lah Ain telah bertemu dengan Adam dan ada juga perasaan sukakan Adam (kiranya macam cinta pandang pertama jugak la). Adam pula seorang pilot syarikat MAS, seorang yang kacak dan berperangai ala playboy.
Cita-cita Ain Hawani bagaikan terhenti di tengah jalan apabila berlaku peristiwa hitam dalam hidupnya, Ain telah ditangkap basah kerana dituduh berkhalwat dengan Adam. Ain telah dipaksa berkahwin dengan Adam bagi membersihkan nama baik keluarga walaupun Ain tidak rela.
Timbul lah perasaan benci Ain terhadap Adam kerana sikap Adam yang mendiamkan diri seolah benar mereka berkhalwat sedangkan mereka rupanya difitnah oleh bekas teman wanita Adam yang cemburukan Adam dan Ain Hawani. Akhirnya mereka berkahwin, tetapi tidak seperti suami isteri yang lain, Ain masih membenci Adam dan tak boleh menerima Adam sebagai suami.
Ain Hawani kemudian melanjutkan pelajaran ke luar negeri dan dia dan Adam berpisah selama 8 tahun. Adam masih menganggap Ain sebagai isterinya yang sah namun tidak bagi Ain. Akhirnya mereka telah bertemu kembali di depan pintu Masjidilharam di mekah. Adam mengharapkan Ain kembali kepadanya tetapi Ain masih lagi ego tak mau terima Adam.
Apakah kesudahan kisah cinta mereka?
Trailer Drama Adam Hawa


p/s: Admin akan post Video Stream & Link untuk download drama ni..

Sunday, 9 September 2012

Running Man [eng sub] Ep109


Monday, 3 September 2012

Running Man [eng sub] Ep108


Thursday, 23 August 2012

Running Man [eng sub] Ep107


Password: chaser

Tuesday, 21 August 2012

Running Man [eng sub] Ep106





Friday, 10 August 2012

Running Man [eng sub] Ep105


Wednesday, 25 July 2012

Running Man [eng sub] Ep104


Monday, 23 July 2012

Step 2 Be Rich

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera untuk semua, 
Izinkan Juragan berbicara sejenak dan tolong baca sampai habis.
Mari kita sama-sama renungkan
Apa yang anda boleh dapat dengan RM25? Dua pinggan KFC? Empat pinggan nasi goreng USA?... Terlalu kecil nilai RM25. Bukan begitu?...
Bayangkan, jika anda laburkan RM25 dalam projek simple ini, anda berpotensi mendapat RM10,000. TETAPI jika anda abaikan, anda langsung tak dapat apa-apa. Anda tidak akan jadi miskin jika anda keluarkan RM25 sekarang TETAPI anda berpotensi menjadi orang yang berduit jika anda mengeluarkan RM25 untuk projek ini. Jadi sanggupkah anda membiarkan peluang ini? Sanggupkah anda membiarkan peluang yang boleh mengubah hidup anda hanya kerana anda risaukan duit RM25?

Sekarang, cuba pertimbangkan sebab-sebab penting kenapa anda perlu ambil peluang ini...

   
 
Modal sekali RM25! Budak sekolah pun mampu. So, memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join. Siapa pon boleh join. Memang senang nak jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual". Mudah untuk diterima. Inilah salah satu faktor penting untuk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yang rendah". Sebabnya simple, orang yang nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah. Yang ini hanya RM25 je. Ramai yang sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup
   
 
Sistem matriks 5x5 "auto upgrade" - Tercanggih! 
Jangan samakan dengan sistem force matrik biasa. Sistem Step2Rich.net menggunakan sistem matrik "auto upgrade by stage". Dengan kata lain sistem ini memberi peluang anda menghasilkan pendapatan berulang kali. Walaupun bayaran dibuat sekali sahaja tetapi untung anda berganda kerana sebahagian kecil keuntungan dimasukkan kembali kedalam sistem untuk menjana untung yang lebih besar. Ini adalah inovasi baru dalam sistem matriks. Anda tak boleh lepaskan peluang ini
   
 
Sistem automatis 100%. Pengaktifan dan upgrade berjalan secara automatis (diprogram dalam sistem). Hanya dengan modal RM25 dan kongsikan peluang ini kepada 5 orang, upgrade ke stage seterusnya akan berlaku secara automatis. Dan nantikan duit masyuk.. simple!
   
 
Boleh buat duit walau tak menaja. Ini tak mustahil sebab anda boleh mendapat limpahan dari penaja atau upline anda atau limpahan dari orang-orang di atas anda. Sesiapa sahaja yang berada dalam matriks anda akan memberikan bonus pada anda. Tidak kira siapa menaja mereka. Dengan ini, walaupun anda tak menaja langsung. Anda berpotensi mendapat hampir RM10,000. Oleh itu pilihlah penaja yang aktif maka anda akan mendapat "manfaat" dari beliau (limpahan downline dari upline).



 
Income bertambah dari peningkatan stage secara auto.Sistem berjalan dalam 5 stage. Stage 1 memberikan anda RM10,055, Stage 2 memberikan anda RM18,775, Stage 3 memberikan anda RM35,175, Stage 4 memberikan anda RM211,000, Stage 5 memberika anda RM437,750 Apa yang menariknya ialah peningkatan stage berlaku secara auto. Anda tak perlu berkerja lagi dalam stage 2, stage 3, stage 4 dan stage 5. Tugas anda hanyalah mengaktifkan akaun anda hanya RM25 sahaja didalam stage 1 dan perkenalkan 5 orang seminima, dan anda akan mendapat pendapatan tambahan yang berlaku di stage 2, stage 3,stage4 dan stage 5 secara auto tanpa mengeluarkan duit poket lagi. Perfect!! Memang best! siapa tak mau kerja sekali, untung berkali-kali?
   
 
Timing!! Sistem ini baru bermula . 
Dengan peningkatan taraf hidup masakini, ramai orang memerlukan pendapatan tambahan. Dengan peluang serendah RM25 ini, ia mungkin boleh membantu anda.
Inlah ENAM sebab-sebab penting kenapa anda "WAJIB" join projek ini. Modal rendah, kerja mudah, pulangan lumayan. Nak harap duit gaji semata-mata memang tak cukup. Kalaulah ada duit tambahan 5-6 ribu, boleh setel semua. Kalau dapat lebih lagi la best boleh setel hutang lama. Silap-silap boleh beli kereta baru lagi Amacam? Best tak? So, jangan kedekut dengan RM25 anda. Tak miskin pun kalau lesap RM25 tu. Letakkan duit tu dalam projek genuine ini. Lepas tu kongsi peluang ini dengan kawan-kawan, insyallah mereka akan join sebab murah, simple dan lumayan. Apa lagi? Bertindaklah segera. Kalau tunggu lagi nanti orang rembat pulak peluang ini. Lagipun rugi besar kalau orang rembat plak kawan-kawan kita. So, klik DAFTAR sekarang jugak dan buat PEMBAYARAN terus! Lepas tu jangan lupa bagi tau kawan-kawan pasal projek ni. Takkan nak kaya sorang je

SERTAI KAMI HARI INI !!!! KEJAYAAN MENANTI ANDA !!!!


sekadar perkongsian kepada sesiapa yang rajin online tu 24/7 bagai., daripada online tanpa hasil., mungkin dengan program ini anda mampu menjana duit kan..?? Yuran pendaftaran pon RM25 je.,

sesape ada pendapat or pandangan mengenai program ini sila share..Sharing is CaRInG... ^_^ 

p/s: program ini berdaftar dengan SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dan dimiliki sepenuhnya anak tempatan.


Wednesday, 18 July 2012

Running Man [eng sub] Ep103

RM103 Beauty & The Beast


Sunday, 15 July 2012

PrelaunchX| Lets Make Easy Money Online

Have you ever heard of peoples today making a lot of money just with their Computer And INTERNET?? 
Here I just want to share an information that i get from my friend about PrelaunchX that become viral and famous worldwide.

Review on prelaunchX

Earning Potential: There are three ways your potential earnings can grow during the prelaunch build-up with Forex Firm X... earnings statement

Managed Trading Account
Forex Firm X will automatically create a forex trading account linked to your PLX account. This account will begin with a balance of US$100. They will trade this linked account in the forex market on your behalf. The trading decisions will be made by their in-house staff of experienced forex traders in combination with the predictive analysis technology they are developing.
Sign-up Bonuses
Forex Firm X have agreed to pay you a one-time sign-up bonus of US$100 for each person in your first social circle and US$20 for each person in your remaining unlocked social circles (2-10). Payment of sign-up bonuses requires that the people in your launch group create forex trading accounts with Forex Firm X after their official launch.
Monthly Commissions
Forex Firm X have agreed to pay you a recurring monthly commission of US$10 per month for every PLX user in your unlocked social circles who creates a forex trading account and maintains an active trading balance with Forex Firm X after their official launch.
How the PrelaunchX (PLX) Income Opportunity / Business Model Works and How PLX Benefits You...
PrelaunchX (PLX) in 3 steps
1 Invite. Sign up, invite your friends and your launch group begins to grow.
2 Launch. PLX aligns with companies preparing to launch products and services. When they launch with PLX our users are invited to participate.
3 Profit. Your launch group is tracked from the start. You earn for every active member of your launch group.
See below for more details on each step...
Step 1: Invite
You can potentially get paid a commission for each person in your launch group, every time they buy a product or service launched by PLX. Your launch group includes the people you invite to PLX, and the people they invite, etc.
Your launch group has massive growth potential as each social circle invites the next and so on. 
As friends invite friends, your launch group can potentially expand to include up to 10 “social circles”. The people you personally invite will join your first social circle. When they invite their friends, those who join will be in your second social circle, and so on.
Your launch group could quickly grow into the thousands, as each social circle invites the next — and you could earn commissions on the whole group.
Step 2: Launch
  • Entertainment
  • Education
  • Finance
  • Travel
  • Computers
  • Technology
  • Health and Fitness
PLX constantly working to align with companies which are preparing to launch products and services. As our “global” launch group grows to a massive size, you will have the opportunity to earn massive profits from that growth. In addition, it will put us in a position to give our users lower prices and higher quality on a wide range of products and services. 
 
As launch partners join PLX, your group is invited to participate in each new launch. 
 PLX will allow companies to reach a massive global audience to launch their products and services. The money they would have spent on marketing and advertising their products and services, will be paid to you in the form of commissions.
As each new company signs-on to launch with PLX, all of our users will be invited to participate. At launch time, each user is given a unique tracking link to ensure that everyone gets proper credit for their own launch group.
Step 3: Profit
After the launch, you start getting paid! 
In the final step, you get paid directly by the launch partner. Due to the types of products and services we are focusing on, most launch partners will pay recurring monthly commissions.
You could earn up to $1,000s per month with an active launch group.
Sign up for prelaunchX today, get your $100 sign-up team bonus from us here and invite a few friends (we'll give them a $100 bonus too) to watch your launch group and potential earnings start growing.

For more info and if you interested to sign up click HERE

p/s: sign up now.. If this program is just a fraud, you will not lose anything as you do not need to pay anything for signing up. But, if it works well, you would gain some money each and every month without need to work or sell anything.

Tuesday, 10 July 2012

Running Man [eng sub] Ep102

Running Man Ep102| Guest: Kim Soo Hyun

Wednesday, 4 July 2012

Running Man [eng sub] Ep101

RM101: C.S.I Gold Robbery
 Password Here  & Here

Download Single Video

Tuesday, 26 June 2012

Running Man [eng sub] Ep100

Running Man Ep100: War of Gods.


Download Here Vimeo (video in parts)

p/s: for Vimeo video format..it will ask for another password since the video is private..the other password is 360PONLY [all in capital letter]

Monday, 25 June 2012

Running Man Ep100 Sneak Preview

Running Man Ep100: War of Gods. Guest: Kim Hee Sun

This episode was DAEBAK!!! Among the BEST!!! The video will be posted later..be patient ok..i know all of you excited and cannot wait to watch it..huahuahua...

Poseidon: The god of the sea, rivers, floods, droughts, earthquakes, and the creator of horses; known as the "Earth Shaker". He is a son of Cronus and Rhea and brother to Zeus and Hades. In classical artwork, he was depicted as a mature man of sturdy build with a dark beard, and holding a trident. The horse and the dolphin are sacred to him.

Apollon: The god of music, healing, plague, the sun, prophecies, poetry, and archery; associated with light, truth and the sun. He is Artemis' twin brother and Hermes' elder (half)brother, and son of Zeus and Leto. He was depicted as a handsome, beardless youth with long hair and various attributes including a laurel wreath, bow and quiver, raven, and lyre. Animals sacred to Apollo include: roe deer, swans, cicadas, hawks, ravens, crows, foxes, and snakes.

Athena: The goddess of wisdom, warfare, battle strategy, heroic endeavour, handicrafts and reason. According to most traditions, she was born from Zeus's head fully formed and armored. She was depicted crowned with a crested helm, armed with shield and a spear. Her symbol is the olive tree. She is commonly shown accompanied by her sacred animal, the owl.

Eros: Eros is represented as the son of Aphrodite whose mischievous interventions in the affairs of gods and mortals cause bonds of love to form, often illicitly. Ultimately, in the later satirical poets, he is represented as a blindfolded child, the precursor to the chubby Renaissance Cupid – whereas in early Greek poetry and art, Eros was depicted as an adult male who embodies sexual power. God of love and sexual intercourse.

Hermes: The god of travel, messengers, trade, thievery, cunning wiles, language, writing, diplomacy, athletics, and animal husbandry. He is the messenger of the gods, a psychopomp who leads the souls of the dead into Hades' realm, and the son of Zeus and Maia. He was depicted either as a handsome and athletic beardless youth, or as an older bearded man. His attributes include the herald's wand or caduceus, winged sandals, and a traveler's cap. His sacred animals are the tortoise, the ram, and the hawk.

Aphrodite: The goddess of love, beauty and desire. Although married to Hephaestus she had many lovers, most notably Ares. She was depicted as a beautiful woman. Her symbols include the rose, scallop shell, pomegranate, and myrtle wreath. Her sacred animal is the dove.

Wednesday, 20 June 2012

Running Man [eng sub] Ep99




Wednesday, 13 June 2012

Running Man [eng sub] Ep98




Friday, 8 June 2012

Running Man [eng sub] Ep97

Running Man Ep97


Monday, 4 June 2012

Running Man [eng sub] Ep86-89

Running Man [eng sub] Ep81-85

Running Man [eng sub] Ep76-80

Running Man [eng sub] Ep71-75

Wednesday, 30 May 2012

Running Man Ep96 [eng sub]

Running Man Ep96 Superpower Soccer

Wednesday, 23 May 2012

Running Man Ep95 [eng sub]

Running Man Ep95 [eng sub]

Monday, 21 May 2012

Movie| My Way [Malay Sub]


 The best movie ever..i think U guys should watch this movie..
An epic movie based on true story where the scene revolves during World War II in Japan, Korea, Mongolia, Soviet Union & Germany..will teach U how to appreciate freedom, life, love, friendship, family..for sure will shed ur tears as the relationship between Joon Shik and Tatsuo started as rivals but as they faced hardship and misery during war they become closer and will sacrifie for each other..
Release Date: April 19, 2012 (in Malaysia)
Genre: War, Action Epic






Synopsis: In colonial era Seoul, 1938, two young men have had a strong sense of rivalry since they were young. Joon-Sik (Jang Dong-Kun) is a Korean man who dreams of following in the footsteps of Olympic marathon gold medal winner Sohn Kee-chung. Tatsuo is a top Japanese marathon runner. They grew up as rivals representing their respective countries.

One day, Joon-Sik falls into trouble and is conscripted into the Japanese army. One year later, Joon-Sik faces Tatsuo who is now a captain for the Japanese military. The two young men are now caught in World War II and go through countless battles stretching from China, Soviet Union and Germany, while inspiring hope in each other.
 
Starring: Jang Dong-Gun, Joe Odagiri, Fan Bingbing
  Rating : 10/10
p/s: If U like Taegukgi..U must watch THIS




Click Here For Password




























Saturday, 19 May 2012

Juara Pertama Mania Astro..Jatuh Kepada....

Just nak update keputusan Konsert Final Mania..

1st: Hafiz
2nd: Stacy
3rd: Jaclyn Victor

sedeyhhhhhh......

Harap sangat Jac menang lagi2 dia nyanyi lagu Gemilang..GooseBOMB ok..tp xde rezeki kan..xpe r..Hafiz pon mantap jugak..

Keputusan Final Piala FA pula, kejuaraan menjadi milik The Red Warriors..

Tahniah kepada sesiapa yang menang malam ni..

Final Piala FA| Kelantan vs Sime Darby LIVE STREAMING

http://3.bp.blogspot.com/-xl-gPGQF_M4/T6HVNqot9KI/AAAAAAAABsQ/qiQB6XajWKI/s1600/sime-darby-vs-kelantan.jpg

Perlawanan Akhir Piala FA akan berlangsung malam ini pada 8.45 malam di Stadium Nasional Bukit Jalil. Akan disiarkan secara langsung melalui Astro Arena 801 dan RTM1. 

Sememangnya perlawanan ini di nantikan oleh penyokong The Red Warriors untuk menebus kekecewaan tahun lepas tewas di tangan Terengganu 2-1..

Bagi yang tidak dapat menonton kerana tiada TV tu..bolehlah menonton melalui LIVE Streaming di SINI

Final Mania Astro vs Piala FA

Finalist Mania| Mengubah bintang menjadi Superstar

Malam ni Konsert Akhir Mania akan berlangsung..Persoalannya..gelaran Juara Mania akan menjadi milik siapa?? Bintang dari Empayar mana yang akan di TRANSFORM menjadi superstar..kononye..sampai ke Galaksi Bima Sakti bagai..kau ade?? Nan ado kan...

Papepon..bak kata Hafiz..jari menjadi juri..so peminat2 setiap bintang tu..rajin2 undi ye..bagi yang tak tau siapakah finalist Mania ni aku letak untuk pengetahuan korang..

Friday, 18 May 2012

Adi Putra Pun Becerai??

Ady Putra dikatakan telah sah memfailkan permohonan cerai terhadap isterinya Aida Yusof pada 11 Mei 2012 yang lalu. betul ke??

adi putra bercerai

Rita Rudaini& Aidil Zafuan Tak Jadi Cerai??

Siapa tak tau kisah cinta diorang ni yang kan..siap ketepikan keluarga kawen lari kat SEMPADAN!!  Tak ke romantik?? Kononya cinta sehidup semati..hanya nyawa yang memisahkan..cewah..macam TITANIC You Jump I Jump..tak gitu?? huhu

Tetiba keluar pulak kes lafaz talak Aidil melalui SMS kepada Rita semasa Hari Lahir Rita yang terus menjadi gosip panas dan sesetengah pihak menganggap Aidil kejam dan bodoh kurang pandai sebab termakan hasutan sesetengah pihak. Siapa pihak itu?? Iolls tau uolls mesti tau..

Baru-baru ni keluar pulak gosip, diorang tak jadi cerai..

ni statement Aidil

Reason Why China Highly Populated

China is among the nations which is highly populated. Do you ever wonder why China is highly populated..??

Perhaps the secret is hidden in their money note..

So guys if you eager to know the secret just check this out...

Thursday, 17 May 2012

Love Rain| Sarang Bi

Love Rain |Sarang Bi

Love Rain
Love Rain| 사랑비

Hye Guys..Today I want to share about K.Drama which I watch and currently aired on KBS.Love Rain tells love story of 2 generations , the analog and the digital era. In 1970s, Seo In Ha and Kim Yoon Hee met and fell in love but they didn’t end up together. In the present 21st century, Seo In Ha’s son and Kim Yoon Hee’s daughter meet and fall. This drama was directed by Yoon Seok-Ho who also direct Winter Sonata & Autumn In My Heart..

Starring:  Jang Keun Suk & Girls' Generation's ImYoona.

Episode: Currently Aired
Rating:6/10 [for episode I already watch]
Comment: Must Watch 

 



For Download Episodes Click Here

Wednesday, 16 May 2012

Fasha Sandha Hamil 2 Minggu

Pasangan pengantin Fasha Sandha dan Jejai yang baru pulang berbulan madu dari Pulau Redang sudah disahkan telah hamil hampir 2 minggu. Pengurusnya Nik Yasmin memberitahu media hiburan di twitter yang Fasha lewat datang bulan dan telah membuat pemeriksaan di klinik dan mendapati dia hamil 2 minggu.
Wah!! ini dikatakan bunting pelamin, baru pulang berbulan madu terus dan dapat berita gembira ye. Tahniah buat Fasha dan Jejai.

kata pengurus Fasha,
“Akibat lewat datang bulan, Fasha telah melakukan pemeriksaan dan doktor mengesahkan bahawa Fasha kini hamil dua minggu. Doktor juga menasihati Fasha agar tidak melakukan kerja-kerja berat,”
tak lama lagi Fasha akan bergelar ibu lah :)
Fasha Sandha berkongsi berita gembira di twitternya dengan rakan dan peminat, siap upload gambar pregnant test lagi.. :) dan fasha juga bersyukur kepada Allah kerana doa dia dan Jejai dimakbulkan pada kali pertama sembahyang berjemaah sebagai suami isteri…
Fasha twit,
 ”Bunting pelamin, Rezeki dari Allah yg paling bermakna buat setiap pasangan suami Isteri. Syukur Alhamdulillah. Doa kami ber2 dimakbulkan Allah. Terima kasih keluarga, peminat yg mendoakan kebaikan utk kami. Doakan agar kandungan awal ini sihat selalu.. Syukur. Amin”

p/s: Tahniah Fasha & Jejai..

Selamat Hari Guru..Terima Kasih Cikgu

http://bookxcessblog.com/wp-content/uploads/2011/05/htd1.jpg

Kepada semua guru-guru di Malaysia terimalah lagu in khas untuk kalian yang telah mendidik kami..
Jasamu tetap ku kenang sampai akhir hayat.

Tuesday, 15 May 2012

SAVE PALESTINE

 


Running Man Ep94 [eng sub]

Download Link for Running Man Ep94 [eng sub]..
please enjoy your download....


For Password Click Here




Monday, 14 May 2012

Yuna| The Sparkle Project!


Yuna| The Sparkle Project..apa kejadah tu??

Haha..bagi yang ter-tanya2 apa jadahnya Yuna| The Sparkle Project ni..Ni aku nak explain sikit..
Sebenarnya ni projek nak buat klip video single terbaru Yuna *Sparkle* menggunakan Samsung Galaxy Note sepenuhnya. Amacam..mesti gempak kan..Ni lah music video pertama  dalam dunia ni..dibuat sepenuhnya menggunakan gadget smartphone..kagum tak??

Apa kena mengena pula dengan korang kan?? Korang patut rasa berbesar hati dan bangga sebab Yuna memerlukan bantuan korang..ehh..biar betul?? Betul lah..Yuna memerlukan anda untuk berkongsi idea dan gambar2 menarik untuk digabungkan menjadi video music *Sparkle*. Anda2 yang rasa diri fotogedix and boleh posing sakan ala2 diva tu o hebat berfotografi yang asyik berkepit dengan DSLR kehulu kehilir tu silahlah join..manalah tau anda bertuah dan di-featured dalam video music tu..Wahh!! Glamour korang..tak gitu??

Kalau berminat nak join o nak lagi details...klik SINI

p/s: I pown join ok..next entry I kongsikan idea dan hasil kreatif I untuk projek ni..