Sunday, 15 July 2012

PrelaunchX| Lets Make Easy Money Online

Have you ever heard of peoples today making a lot of money just with their Computer And INTERNET?? 
Here I just want to share an information that i get from my friend about PrelaunchX that become viral and famous worldwide.

Review on prelaunchX

Earning Potential: There are three ways your potential earnings can grow during the prelaunch build-up with Forex Firm X... earnings statement

Managed Trading Account
Forex Firm X will automatically create a forex trading account linked to your PLX account. This account will begin with a balance of US$100. They will trade this linked account in the forex market on your behalf. The trading decisions will be made by their in-house staff of experienced forex traders in combination with the predictive analysis technology they are developing.
Sign-up Bonuses
Forex Firm X have agreed to pay you a one-time sign-up bonus of US$100 for each person in your first social circle and US$20 for each person in your remaining unlocked social circles (2-10). Payment of sign-up bonuses requires that the people in your launch group create forex trading accounts with Forex Firm X after their official launch.
Monthly Commissions
Forex Firm X have agreed to pay you a recurring monthly commission of US$10 per month for every PLX user in your unlocked social circles who creates a forex trading account and maintains an active trading balance with Forex Firm X after their official launch.
How the PrelaunchX (PLX) Income Opportunity / Business Model Works and How PLX Benefits You...
PrelaunchX (PLX) in 3 steps
1 Invite. Sign up, invite your friends and your launch group begins to grow.
2 Launch. PLX aligns with companies preparing to launch products and services. When they launch with PLX our users are invited to participate.
3 Profit. Your launch group is tracked from the start. You earn for every active member of your launch group.
See below for more details on each step...
Step 1: Invite
You can potentially get paid a commission for each person in your launch group, every time they buy a product or service launched by PLX. Your launch group includes the people you invite to PLX, and the people they invite, etc.
Your launch group has massive growth potential as each social circle invites the next and so on. 
As friends invite friends, your launch group can potentially expand to include up to 10 “social circles”. The people you personally invite will join your first social circle. When they invite their friends, those who join will be in your second social circle, and so on.
Your launch group could quickly grow into the thousands, as each social circle invites the next — and you could earn commissions on the whole group.
Step 2: Launch
  • Entertainment
  • Education
  • Finance
  • Travel
  • Computers
  • Technology
  • Health and Fitness
PLX constantly working to align with companies which are preparing to launch products and services. As our “global” launch group grows to a massive size, you will have the opportunity to earn massive profits from that growth. In addition, it will put us in a position to give our users lower prices and higher quality on a wide range of products and services. 
 
As launch partners join PLX, your group is invited to participate in each new launch. 
 PLX will allow companies to reach a massive global audience to launch their products and services. The money they would have spent on marketing and advertising their products and services, will be paid to you in the form of commissions.
As each new company signs-on to launch with PLX, all of our users will be invited to participate. At launch time, each user is given a unique tracking link to ensure that everyone gets proper credit for their own launch group.
Step 3: Profit
After the launch, you start getting paid! 
In the final step, you get paid directly by the launch partner. Due to the types of products and services we are focusing on, most launch partners will pay recurring monthly commissions.
You could earn up to $1,000s per month with an active launch group.
Sign up for prelaunchX today, get your $100 sign-up team bonus from us here and invite a few friends (we'll give them a $100 bonus too) to watch your launch group and potential earnings start growing.

For more info and if you interested to sign up click HERE

p/s: sign up now.. If this program is just a fraud, you will not lose anything as you do not need to pay anything for signing up. But, if it works well, you would gain some money each and every month without need to work or sell anything.

21 comments:

  1. http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_legislation&pg=en_legislation_act&ac=15&tpt=bnm_2011&full=1&lang=en

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANDA X PERLU BAYAR TOK DAFTAR JUST SIGN UP JE. .
      PAS DA SIGN UP CARIKLAH KENALAN LAIN TOK JOIN ANDA. .
      MAKIN BANYAK OWANG ANDA DPT MAKIN BYK KOMISEN YG ANDA DAPAT. .
      CEPAT SBLUM 27.8 SEBAB PAS DUEDATE 2 KENA BAYAR RM100 TOK JOIN. .

      Bagaimana nak join?
      01) Pertama sekali..klik link penaja anda..sebagai contoh saya adalah penaja anda..anda cuma perlu klik link ini untuk info dan daftar percuma sehingga 27/08/2012.. kemudian klik 'Sign Up'
      pastu isikan Username anda suka.....pastu isikan email anda sendiri serta password anda..selepastu isikan sekali lagi password anda di kotak verify password..pastikan password anda adalah sam...a dgn password semasa anda isikan password mula2 tadi dan mudah diingat..selepas tu Sign up..anda akan masuk kembali ker log in page..taip username anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..
      02) Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri....anda lihat $100 tu milik anda. anda lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK". anda klik Task tu dan masuk ke page Task List. anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi utk "
      FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.
      03) ketiga,Klik petak I have subscribed dan klik "clear task".
      Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information." Isikan email anda di kotak "Payee Email Adress", "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda. anda kena isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm check anda nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, check tu akan bermasalh bila nak masuk ke akaun bank anda nanti atau check tu tak sampai ke rumah anda. dah selesai semua tu anda klik "Update Information". Kemudia di page Task lIst tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! dan kemudian klik "clear task.
      04) anda akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your Referral Link". Skrg link tu dah jadi milik anda. anda dah boleh promosi link anda. Copy paste link anda dan letakkan di wall FB anda. kalu ada tweeter, blog, website sendiri, lagilah bagus krn lebih ramai org akan lihat dan klik link anda utk daftar sptmana anda buat tadi. Setiap org signup melalui link anda, anda akan dapat bonus dan commision bulanan. Lagi ramai org join melalui link anda, anda akan dpt lebih banyak bonus dan komisen. Sekiranya anda dapat 3 org signup direct melalui link anda. Lock Level 1 hingga Level 5 akan terbuka secara automatik dan anda dah layak utk menikmati bonus setiap level 1 hingga Level 5
      jika anda berminat just klik link ne http://prelaunchx.com/x/casim

      Delete
    2. tengah tunggu cheque ,bile sampai ni ?
      macam tipu je prealunchx ni...

      Delete
  2. halal ke benda ni? just asking.. mohon pendapat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon xpasti., sekadar berkongsi..kalau ada pape info psal benda ni., share k..try search kt google psal bende ni., ada bnyk review dan pendapat..

      Delete
    2. kalau awak berminat nk buat duit online.., try g web ni.., insyaallah halal dan boleh dipercayai, syarikat berdaftar di bawah SSM, milik orang melayu.. http://www.Step2Rich.net/khairul90

      Delete
  3. yup...bnde neyh best cuma kena usaha la....tumpang lalu...mnx join saya nyer link saya http://prelaunchx.com/x/awaputih

    ReplyDelete
  4. you know bila i post about this kat fb, 1 of my friend said that bende ni HARAM!BETUL KE??

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. yg kata haram tu sbb dia tak nak duit.... biaq p lantak kat dia....

    ReplyDelete
  7. Tumpang lalu.....senang nya buat benda ni...daftar free...pastu leh dpt duit.....cari je seberapa ramai kawan suruh reg....pening aku...untung sabut timbul.....

    ReplyDelete
  8. kawan2, cuba baca betul2, aku rasa mcm kurang yakin kalau dgn PLX ni sbb dia oversea punya firma dgn statement dia bleh tutup anytime tanpa notice. so better join sini..modal rm25 ja..syarikat dlm malaysia. insya allah boleh punya http://www.Step2Rich.net/bolt46

    ReplyDelete
  9. Yup.. i already sign up for this,, this is not free actually,, because to unlock circle 1-5 you just invite your friends via your link,, but to unlock circle 6-10 you need to buy their products...

    ReplyDelete
  10. http://prelaunchx.com/x/nursyafikabteonn

    saya sudah unlock 1-5.. mari join. tak salah mencuba. :)

    ReplyDelete
  11. hi..mcm mane nak tukar link? siyess xpaham ape2 main tekan2 je ni..aisemen

    http://prelaunchx.com/x/fatiennarji

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. aku rase prelaunchx nie adalah satu penipuan...
    sebab xde web menyatakan adanya tarikh perasmian....

    ReplyDelete
  14. kalau tak suka tak perlu join lah... itu saja keywordnya

    ReplyDelete
  15. tengah tunggu cheque ,bile sampai ni ?
    macam tipu je prealunchx ni...

    ReplyDelete
  16. prelaunchx itu scam kalau mau cari dollar lebih baik main lr games sahaja. supaya pasti menang pakai software SLRG HackeRina1. Dapatkan softwarenya disini: http://softwarelibertyreservegames.weebly.com

    ReplyDelete